Giriş |  Kayıt
KayıtGirişAra SSS

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ !...
MesajGönderilme zamanı: Cmt Nis 05, 2008 10:07 am 
DETONE BAYAN
DETONE BAYAN
Kullanıcı avatarı

Resim

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ !...
MesajGönderilme zamanı: Prş Nis 30, 2009 12:10 am 
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ

Resim

10 şehit,20 şehit,1000 şehit, yetmemiş,30 bin şehit vermişiz bölünebilmiş mi? Bölünemez. Öyle kolay değil,giden canlardır insanın içini acıtan. Vatan bölünmüyor,ama gencecik insanlar gidiyor.

Bu topraklarda yaşayıp,yediği ekmeğe,içtiği suya,ihanet eden,bu ülke insanına maddi manevi zarar veren,korkutan,güvensizlik aşılayan Herkes gözümde teröristtir,dağ başında eli silahlı bekleyen de teröristtir,Yola mayın döşeyen de,bankadan hortumculuk yapan da teröristtir, Gidip ne idüğü belirsiz bir iddianameye "Ergenekon" gibi Bir Türk destanının adını yakıştıran da teröristtir.

Ortam o kadar hassas ki,bugün 3 ayrı noktada arandım ve kahretsinki özellikle yaşıtım bayanları arıyorlar...

Milletimizin başı sağolsun..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Nis 30, 2009 7:07 am 
DETONE BAYAN
DETONE BAYAN
Kullanıcı avatarı

Türkiye'yi terör bitirmez bitiremezde. Biz nice savaşlarda nice şehitler verdik , gerekirse yinede veririz ama bu ülkeyi böldürmeyiz. Buda herkes tarafından böyle biline...

Şehitlerimize Allah'tan rahmet , yakınlarına ve milletimizede sabır diliyorum..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Eyl 05, 2009 5:09 pm 
BÜCÜR
BÜCÜR

cubuk_kraker yazdı:
Resim

10 şehit,20 şehit,1000 şehit, yetmemiş,30 bin şehit vermişiz bölünebilmiş mi? Bölünemez. Öyle kolay değil,giden canlardır insanın içini acıtan. Vatan bölünmüyor,ama gencecik insanlar gidiyor.

Bu topraklarda yaşayıp,yediği ekmeğe,içtiği suya,ihanet eden,bu ülke insanına maddi manevi zarar veren,korkutan,güvensizlik aşılayan Herkes gözümde teröristtir,dağ başında eli silahlı bekleyen de teröristtir,Yola mayın döşeyen de,bankadan hortumculuk yapan da teröristtir, Gidip ne idüğü belirsiz bir iddianameye "Ergenekon" gibi Bir Türk destanının adını yakıştıran da teröristtir.

Ortam o kadar hassas ki,bugün 3 ayrı noktada arandım ve kahretsinki özellikle yaşıtım bayanları arıyorlar...

Milletimizin başı sağolsun..

Aynen katılıyorum.
Unutanlar olabilir ama akıllı olanlar, basını takip edenler unutmamıştır, Ermeni terör örgütü 'Asala' kendisini fesh edip, pkk'ya katılmıştı. Pkk denen şerefsiz örgüt Asala ile içiçedir. Lütfen unutulmasın! Açılım adı altında teröristlere taviz verilmesine, ABD'nin ayakoyunlarına gelmeye karşıyım. Açılımı da desteklemiyorum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cum Eki 23, 2009 11:13 pm 
BÜCÜR
BÜCÜR

:ooh: vatan bölünmez bütün türkiye kardeş ayrımcılık olmaz ne mutlum türküm diyene :hıı:

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap: